KJØTT AV LAM OG SAU fra Tessungdalen i Tinn.

 Dyrene våre beiter i skogen og på fjellet hele sommeren, og finner de beste urter fra norsk natur. 

 Rasen Grå trøndersau er lettbent og vokser sakte. Det gir korte muskelfibre og møre stykningsdeler, og kjøttet er fint marmorert.   

Prøv ut dine egne eller nye spennende oppskrifter.  Lammekjøtt og sauekjøtt kan være så mye mer enn "fårikål".  Mildt lammekjøtt kan brukes til alt.      

Vi tar imot bestilling av kjøtt for utlevering fra august til november, og er behjelpelig med anbefaling av oppdeling. 

I gardsutsalget på gården vår i Tessungdalen har vi stykningsdeler (frysevare) for salg hele året.  Ta kontakt for oppdatert utvalg.

sms: Turid 90555794  /Stein Inge 99048279

epost: post@sandset.no


Insta @gardsutsalget @hulderull

FB  hulderull


  • ET HELT LAM/ HALVT LAM

    Du står for oppdeling og pakking sjøl.

    Forhåndsbestilling. Vi avtaler leveringstidspkt.


  • HELT LAM/HALVT LAM -oppdelt

    Det kommer oppdelt og pakket rett fra slakter.
    Vi avtaler nedfrysing, og leveringstidspunkt.



    Stykningsdeler lam og sau

    Ferdig pakket og nedfrosset direkte fra slakter.
    Vi prøver å ha varer hele året.
    Ta kontakt for å høre hva vi har på lager i gårdsbutikken.


    GRÅ TRØNDERSAU FRA TESSUNGDALEN.


    Sauene våre tilhører den bevaringsverdige rasen Grå trøndersau. Det var akkurat her i Tinn at denne rasen ble berget fra utryddelse i 1992. 

    Vi er glad og ydmyk for at vi får lov å ta hånd om så flotte dyr og holde artsmangfoldet oppe. Med sitt lynne- og flokk-instinkt, særs fin kamuflasjefarget ull og særtrekk intakt, vil de være en viktig ressurs i fremtiden. 

    Hvert enkelt individ er betydningsfull, og derfor står dyrevelferden i sentrum på gården vår.

    Les mer om oss og dyrene på nettsida vår: www.hulderull.no

    Insta: @hulderull og FB. Hulderull grå trøndersau